ELAZIĞ / ALACAKAYA - ALACAKAYA İMAM HATİP ORTAOKULU

ALACAKAYA İMAM HATİP ORTAOKULU

Site Mah. Şarkkromları Meydanı No 25 ALACAKAYA/ELAZIĞ
Vizyon
Öğrencilerimize uygun çalışma ortamları hazırlayarak, onların pek çok alanda kendilerini ifade etmelerine imkan tanıyan bir okul ortamı oluşturmak,öğrencilerimizin öğrenme esnasında aktif ve üretken olmasına yardımcı olacak etkinliklerden faydalanarak, evrensel değerlerle toplumsal değerleri harmanlayarak, tüm öğretmenlerimizin motivasyonunu her geçen gün arttırmayı hedefleyerek, öğrencilerimize, hayat boyu içinde bulunacakları eğitim ve öğretim sürecinde yardımcı olacak bilgiler aktararak, süreç boyunca velilerimizle ve çevreyle etkileşimimizi üst düzeyde tutarak sürekli gelişim içinde olan bir okul olmaktır.
Misyon
Çocuklarımızın birey olarak değer gördüğü bir ortamda ,özgüvenini kazanmış,hayattan ne istediğini bilen ve bunun için elinden gelen gayreti gösteren,teknolojik gelişmelerden haberdar,hoşgörülü ve duyarlı birer insan olarak yetişmesini sağlayan,çağdaş uygarlık seviyesini yakalamış, ülkesini güzel yerlere taşıyacak başarılara imza atma amacı taşıyan öğrencilerle dolu bir okul toplumu oluşturmaktır.
Başlama 08:30 Bitiş 14.50
İl merkezine günlük gidiş-geliş imkanı sağlanmaktadır.
Günlük öğretmen servisleri bulunmaktadır.
Nüfus:3100
Okulumuz ilçe merkezinde olup, il merkezine uzaklığı 75 km´dir.